Pensionärer

Vi har tre pensionärskretsar och en diakonikrets. En mötesplats med andligt innehåll och program! Vi serverar Rejäl handel kaffe.

Nypensionerade är hjärtligt välkommna! Det behövs ingen förhandsanmälan! Kom med och forma en meningsfull verksamhet!

Ifall du känner dig sjuk, stanna då hemma och kom en annan gång.

Kretsarna är på paus pga Coronan.

Seniorcafé i Dickursby nya kyrkan. Kom och prata och dricka kaffe månadens sista tisdag i Dirckursby kyrka.

S:t Martins diakoni- och pensionärskrets samlas en gång i månaden tisdagar kl. 13 i Virtahuset, Aalto rummet.  I evenemangskalenderna hittar du datum för följande träffar.

Sottungsby-Håkansböle pensionärskrets samlas en gång i månaden kl. 13 i Håkansböle kyrka. Följ med i annonseringen när vi samlas.

Dickursbykretsen samlas tredje onsdagen i månaden kl. 14.00

TAXISKJUTS TILL FÖRSAMLINGENS HÖGMÄSSOR OCH EVENEMANG!
Diakonin delar ut taxikort för pensionärer och sjukpensionärer som har svårt att ta sig till församlingens evenemang. Man kan få två-sex taxikort under årets lopp och använda dem till valbara församlingens evenmang. Användaren beställer skjutsen själv från taxicentralen och följeslagare åker gratis med. Kontakta diakoniarbetarna!

ViAndakören - för dig 60+

- för dig som tycker om att sjunga i kör, men även för dig som hittills bara sjungit i köket och duschen! Vi har plats för flera nya sångare i vårt glada gäng!

En senior cyklar på en konditionscykel. Bredvid senioren står diakon Heidi Salminen.
Krafter till åren! Kom med till Må bra gruppen för 65+ och dagslediga.