Musiklekgrupperna i Dickursby kyrka på fredagar inleds 4.3., se sidan om musiklek för närmare info. Berätta gärna dina önskemål om musikverksamhet för barn och familjer. Du kan kontakta mig per e-post: heidi.aberg@evl.fi eller per telefon: 0404801088 ti-to kl. 9-15.30.

Välkommen också till det tvåspråkiga familjecaféet fredagar kl. 9-13 i Dickursby kyrka, Stationsvägen 12a. Lek kl. 9- på första våningen, och kl. 10 är det musiklek på svenska på 2 våningen. Efter musikleken lek och samvaro till kl. 13. Sopplunch 3e/ familj, servering utan soppa 2e/ familj. Kom då det passar dig, ingen anmälning. (Anmälning endast till musikleken.)

Ni kan också komma till Barnens Hörna i caféet i Dickursby kyrka då kyrkan är öppen, Stationsvägen 12a. Välkommen och leka och träffa andra vuxna. Ta med eget mellanmål eller använd caféet.

Tag kontakt

Musikledare