Du är alltid välkommen med till Vanda svenska församlings verksamhet. Om du vill få stöd med att fundera din kön, seksualitet och frågor kring dess teman, hittar du människor som funderar samma saker i en grupp som ordnas på finska i Helsingfors. Gruppen är trygg och leds av församlings medarbetarna.

SUKUPUOLTAAN POHTIVIEN JA SUKUPUOLELTAAN MONINAISTEN NUORTEN RYHMÄ (livenä tai Teamsissa)

• Pohditko, mitä sukupuolta olet? Koetko että et mahdu sinulle annettuun sukupuoleen? Onko sukupuoli ylipäätään sinun juttusi, oletko sukupuoleton?

• Ohjattu vertaistukiryhmä on tarkoitettu trans-, inter- ja muunsukupuolisille, sukupuolettomille, sukupuoltaan pohtiville, jne.

• Tervetuloa jakamaan ajatuksia, kuuntelemaan ja voimaantumaan muiden noin 15-22 –vuotiaiden nuorten parissa.

• Snellussa tai Teamsissa maanantaisin klo 17-18.30: 17.8, 7.9., 28.9., 19.10., 2.11., 23.11. ja 14.12. Voit osallistua vain yhteen tai vaikka kaikkiin tapaamisiin.

• Snellu sijaitsee väliaikaistiloissa Alppilan kirkon yläkerrassa, Kotkankatu 2 (2. krs, sisäänkäynti sisäpihalta).

• Ainakin 2 ekaa krt tavoitteena pitää livenä, ja jotkut kerrat ovat Teamsissa joka tapauksessa. Kysy/varmista onko livenä vai Teamsissa ja samalla saat ohjeet Teamsiin ja muita lisätietoja: leena.korhonen@evl.fi 050 383 9419 tai tiina.kinnunen@evl.fi 050 301 9638 • Noudatamme suositeltuja koronaohjeita.