Information om konfirmationen i Vanda svenska församling

En liten påminnelse om tidtabellen för den här veckan (konfirmation för Piispalagruppen):

To 3.9 kl 17 - Konfirmationsövning i Helsinge kyrka S:t Lars
Sö 6.9 kl 9.30 Vi hämtar albor för konfirmationen från kyrkan
kl 9.45-11 Fotografering i S:t Lars kapell (gruppfoto och möjlighet att ta enskilda/kompisfoton)
kl 11-11.45 paus (man kan ta med nåt lätt att äta, fixar också lite grejer dit)
kl 12 konfirmation i Helsinge kyrka S:t Lars (borde ta ungefär 1h 15m till 1½h), max 4 gäster/konfirmand p.g.a. restriktioner i kyrkan.

Dessutom har det kommit en del frågor gällande streamen som jag tänkte svara på. Streamen går alltså ut samtidigt som det hela pågår i kyrkan så man kan följa med i realtid även om man inte kan vara på plats just i kyrkan.
Vi kommer inte att visa ansikten etc och vissa delar av konfirmationen p.g.a. bestämmelser gällande personskydd och integritet på nätet.
Streamen hittar ni på församlingens Youtubekanal eller direkt med den här länken:

Direktlänk för streamen.

Hoppas ni alla har en skön vecka