Lähetysjuhlat radiossa / Missionsfest i radio

Finska Missionsällskapets missionfest (på finska) ordnas i år i radio:

Lähetysjuhlat pidetään sittenkin! Lahdessa pidettäväksi suunnitellut Lähetysjuhlat siirretään Radio DeihinÖppna länk i ny flik. Suomen Lähetysseura ja Lahden seurakunnatÖppna länk i ny flik tuottavat Radio Deihin 22.–24.5. yhteensä kahdeksan tuntia lähetysjuhlaohjelmaa.

pe 22.5. klo 18–20
la 23.5. klo 10–12 ja klo 17–20
su 24.5. klo 9–10

Luvassa studiovieraita ja elävää musiikkia sekä keskustelua siitä, mitä lähetystyö on tänään niin kotimaassa kuin ulkomailla. Esillä myös Namibian 150-vuotisjuhlavuosi ja avauksia teemasta Missä taivas on?

Mukana muun muassa piispa Teemu Laajasalo, piispa Jari Jolkkonen sekä muusikot Sakari Löytty ja Miikka Kallio – sekä Päivi Mattilan kirjoittama tosipohjainen kuunnelma Amaliasta, joka seurasi sydämensä ääntä lähetystyöhön Ambomaalle. Toimittajina Mervi Ritokoski ja Sari Lehtelä.

Kuuntele Radio Dein taajuuksilla tai verkossa radiodei.fiÖppna länk i ny flik

Seuraavat juhlat: Oulu 21.–23.5.2021 yhdessä KirkkopäivienÖppna länk i ny flik kanssa

Tarkemmat tiedustelut:
Mervi Ritokoski
tuottaja
etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fiÖppna länk i ny flik tai
lahetysjuhlat@suomenlahetysseura.fiÖppna länk i ny flik
puh. 040 589 0607

Keväisin terveisin!

Lars

Lars Pajuniemi

palvelupäällikkö, rovasti

Head of Parish Relations

organisaatiokonsultti FINOD

+358 43 82 42 716

lars.pajuniemi@suomenlahetysseura.fiÖppna länk i ny flik

Pidetään huolta itsestämme ja lähimmäisistämme.
Tule mukaan tuomaan toivoa maailmaan: toivoa.fiÖppna länk i ny flik