Utvecklingssamarbete

Vanda svenska församling deltar i vår kyrkas stöd för människor i utvecklingsländer genom internationell diakoni. Arbetet hjälper de fattigaste och mest utsatta, utan att se till etnisk eller politisk tillhörighet. Arbetet utförs av bland andra Kyrkans Utlandshjälp och Finska Missionssällskapet. Vår församling har också en partnerförsamling i nordvästra Namibia.

För att stöda församlingens eget missionsarbete via Finska Missionssällskapet: SAT-7, läskunnighetsundervisning i Senegal samt bibelöversättning i Angola, kan du ge en gåva till:

Finska Missionssällskapet

FI38 8000 1400 1611 30

Referens: 4 074754 002222 562

Eller ge en valbar summa via MobilePay till numret 32744

Insamlingstillstånd: RA/2020/3 för 3.1.2020–31.12.2020, Åland ÅLR 2019/6111 för 2020.

En bild av kaffepaket som församlingen säljer för missionen. Där finns en akvarell av Helsinge kyrka S:t Lars.
Vi säljer kaffe i förmån av församlingens missionsarbete via Finska missionssällskapet.

Köp kaffe till förmån för missionen

Du har nu en ny möjlighet att köpa kaffe. All vinst går till missionsverksamheten som vi stöder genom Finska Missionssällskapet. Du kan köpa kaffe i vår nätbutik och det skickas hem till dig per post. En paket på 200g kostar 10€ varav 5€ går till missionen. Vår kaffeleverantör är ett litet företag i Räckhals och leverantören besöker själv sina kaffeodlare. Odlarna får ett rättvist pris för kaffet och utvecklar sitt odlande mot mer och mer miljövänligt hela tiden. Kaffets smak är rund och mjuk, det är mörkrost men har ingen bitterhet i smaken. Våga prova!

Till nätbutiken här.

Vi säljer kaffe även under valda evenemang som vi ordnar, t.ex. De vackraste julsångerna.

Tag kontakt

församlingspastor