Dagklubben

Terminstart hösten 2019 den 19 augusti

Vanda svenska församlings dagklubb är avgiftsfri fr.o.m. hösten 2015.

Dagklubbarna tar emot barn i åldern 2-5 år och samlas på förmiddagarna 2-4 gånger/vecka.

I dagklubben leker vi, sjunger, rör på oss och pysslar. Barnledarna planerar programmet utgående från barnets och hela gruppens behov.
Dagklubben är en del av församlingens småbarnsfostran för 3-5-åringar. Målet är att hjälpa barnen att växa och utvecklas både som personligheter och i grupp och stöda familjerna i den kristna fostran.

Barnledarna lyssnar på barnens frågor, tankar och funderingar.
Barnen får höra berättelser ur Bibeln och bekanta sig med kyrkoårets fester – tillsammans får vi uppleva en glimt av det heliga.

I gruppen får barnet uppleva gemenskap och glädje, lär sig fungera tillsammans med andra, dela med sig och ta hänsyn.
Dagklubben är en trygg plats där barnet kan växa och utvecklas tillsammans med andra.

Dagklubbens dörrar är alltid öppna för föräldrarna när det finns behov av samtal och diskussion.
Barnledarna berättar gärna om hur vardagen ser ut i klubbarna och vad vi gör där.

Dagklubben i Myrbacka

Dagklubben är på måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar kl. 8.45-12.15 (flextid 30 min. i början och slutet) i klubbutrymmet på Strömfåravägen 13.

Vill du anmäla ditt barn till dagklubben? Fyll i anmälningsblanketten och lämna in den till dagklubben, pastorskansliet eller per post.

Har du frågor? Kontakta tf. ledande barnledare Annica Eriksson 050 566 8266 eller annica.eriksson@evl.fi.