Fadderdagen

Fadderdagens logo, olika färgranna figurer i barn stil.

Gör en finlandsvensk runda: Traktormuseum, Hembyggsmuseum och Landbruksmuseum håller alla öppet! Köp Missionskaffepåsar "Helsinge kyrka S:t Lars" eller låt dig fotograferas tillsammans med ditt fadderbarn eller andra viktiga människor.

Du ser alla erbjudanden när du trycker här.

Börja sommaren med lite aktiviteter tillsammans med ditt fadderbarn! Den nationella fadderdagen är en helt egen äventyrsdag för barn och för de viktiga vuxna. Det utlovas fartfyllda aktiviteter tillsammans.

Den nationella fadderdagen firas söndagen den 5 juni 2022. Kyrkan uppmuntrar alla faddrar att delta på fadderdagen med sina fadderbarn och påminner om att fadderns viktiga uppgift kan förverkligas på många olika sätt. Fadderskapet utgör en av de viktigaste mänskliga relationerna i livet så det är värt att lägga tid på det. Idéen med fadderdagen är att erbjuda gemensamma aktiviteter och samvaro för faddrar och fadderbarn.

• Barn och familj Barn och familj
  • Vuxna Vuxna