Christmas Jazz med Mariah Hortans & Mathias Sandberg duo

Christmas Jazz med Mariah Hortans & Mathias Sandberg duo
Helsinge kyrka S:t Lars

Christmas Jazz i Helsinge kyrka S:t Lars

Jazzsångerskan Mariah Hortans och gitarristen Mathias Sandbergs musik kan beskrivas som lugn, stämningsfull och traditionell vocaljazz. Konserten Christmas Jazz består av klassiska julmelodier av Sibelius, Händel och Schubert samt av traditionella nordiska julsånger och engelskspråkiga ”Christmas carols”. Musiken har arrangerats på ett nytt sätt som passar duons stil. Julsångerna framförs med harmonier, melodiska improvisationer och svängiga rytmer. Vi hör låtar på svenska, finska och engelska. Fritt inträde, program 5 €. Programintäkterna går till Finska Missionsällskapets julinsamling.  Begränsat antal av personer kan närvara (max. 20 pers.). Vi rekommenderar munskydd.  Konserten strömmas via församlingens Facebook.

Vanda svenska församling