Diakonins gruppverksamhet är ett sätt att arbeta mot ensamhet. I grupp kan man hitta stöd av en annan person som har gått genom likande svårigheter. Vanda svenska församling har förutom pensionärskretsar, två diakonala grupper.

Krafter för livet och må bra gruppen har startat i september och håller på ända till maj. Det finns några platser kvar. Vi endera tränar mångsidigt och äter hälsosamt en gång i veckan. Gruppen är menat till den som pga av ekonomiska orsaker inte har möjligheter till hobbyn.

Fredagsgruppen är för daglediga. Gruppen samlas en gång i månaden för samtal, utfärder eller en lunch. Följ med i annonseringar om plats och tid. För mer information diakon Annakatri Aho050 4645068.

Konstgruppen med andligt innehåll. En ny grupp startar i januari 2018. Vi träffas månadens sista torsdag kl. 16.30 på Vallmovägen 5 A i församlingens utrymmen. Ibland kan det vara svårt att uttrycka känslor i ord. Det som känns svårt kan förmedlas via skapande av bilder eller målningar. Vi bekantar oss med olika tekniker som t.ex. akryl- och akvarellteknik. Vi kommer också att göra en utfärd till konstmuseet Ateneum. Gruppen leds av diakon Heidi Salminen.  Alla kan delta, du är hjärtligt välkommen! För mer information och anmälningar, Heidi Salminen 050 3301828.